Влакна за коса

 

За много от нас удължаването на косата звучи като единствен проблем, нова иновация в настоящия свят. Реалността обаче е, че практиката на носене на фалшива коса е била кръгла поради причината, поради която дните на Древен Египет.


През този век модата на удължаването на косата се повиши и от време на време отслабна. През 1940-те години, когато дългата коса се превърна в елемента „това“, призивът за удължаване се ускори въпреки факта, че Влакна за коса  синтетичната коса в онези дни се превърна в безпроблемно начупена, а екстеншъните за истинска коса бяха по-скъпи, отколкото биха могли бъдете тези дни.


Тъй като технологията за направа на синтетична коса е напреднала – и тъй като все повече знаменитости признават, че ги спортуват – търсенето на продукта нараства отново.


Сега има два стила на удължаване на косата - единият е изработен от синтетични влакна, докато другият е изработен от истинска човешка коса. Всеки има своите предимства и недостатъци.


Изкуствената коса е изработена от синтетични влакна, най-често канекалон, тойокалон и полиестер.


Kanekalon получи името си от японския работодател, който го произвежда: Kaneka. Предлага се в повече от 100 цвята, забавител е на горенето и може да се навива без проблеми с помощта на обикновена маша, използването на много ниска топлина. Може да е много мек и издръжлив и да изглежда много билков.


Основният недостатък на kanekalon е, че той се заплита без усилие и е по-луксозен от toyokalon.


Освен това Toyokalon получи името си от японския производител Toyo Chemical. Подобно на kanekalon, toyokalon също е устойчив на топлина. Освен това има билкова къдрица на спирката.


Тойокалон е нежен материал, който е лесен за мода, но изглежда много по-малко естествен от различните форми на разширения. Поради това се използва много по-рядко за ежедневно носене и по-редовно се прилага за костюми.


Полиестерът е едно от най-евтините вещества, използвани за изкуствени удължения. Въпреки това, не като различните изкуствени влакна за коса, които са копринени по текстура, полиестерът има усещане за пластмаса.

За разлика от изкуствените влакна за удължаване на коса, които могат да бъдат нормално боядисани и оформени във фабриката, удълженията за коса, изработени от истинска коса, са много гъвкави: могат да се мият, изсушават, боядисват и навиват без много вреда на нишките.


От пътя, както вероятно се досещате сега, най-големият недостатък на удълженията, изработени от действителни влакна за коса, е тяхната скорост. В зависимост от продължителността, таксата е три до 4 пъти по-добра от синтетичните влакна, така че ако сега не планирате да използвате удължаването на косата си за дългосрочен план, решението за действителни влакна за коса може да е непрактично.


Удължаването на косата се използва по множество причини. По-младите жени ги използват, за да подражават на предпочитаните от тях знаменитости или да създават разширена мода, без да се налага да чакат седмици, за да расте косата. Докато по-възрастните дами с оредена коса го използват, за да изглеждат по-високо за уникални дейности. Можете без проблеми да получите разширения за коса в Лондон от любимия си салон. Благодарение на Виктория Бекъм, която беше една от първите знаменитости в Обединеното кралство, които носеха стилната мода, удължаванията за коса се превърнаха в популярен и добре конвенционален аксесоар за стил, който трябва да има всеки, който ги иска в днешно време.

Comments

Popular posts from this blog

توثيق حساب السناب شات

Cheap All Inclusive Vacations

Bitcoin Mining Rig Australia